deltro-02231

Deltro Systeemtechniek is actief in een waaier van industrieën met een uitgebreide reeks capaciteiten in fijnmechanica, elektronica, optica, en machinevisie. Onze ingenieurs en technici beschikken over de kennis en ervaring om innovatieve producten te ontwerpen en te vervaardigen die aan de hoogste eisen voldoen.
  • Onze fijnmechanische afdeling maakt gebruik van geavanceerde technologieën, zoals CNC-bewerking, om nauwkeurige en betrouwbare onderdelen te produceren.
  • Onze elektronische afdeling is gespecialiseerd in het ontwerpen en vervaardigen van geavanceerde systemen, die aan de hoogste prestatienormen voldoen.
  • Onze optische afdeling maakt gebruik van geavanceerde technologieën, zoals onder andere fotolithografie en opdamptechniek, om hoogwaardige optische elementen te produceren.
  • Bovendien beschikken we over uitgebreide machinevisie capaciteiten die ons in staat stellen om geavanceerde inspectie- en verificatieprocedures uit te voeren.
Onze capaciteiten stellen ons in staat om een breed scala aan producten en systemen te produceren, waaronder toepassingen voor de lakindustrie, biomedische technologie, of kwaliteitscontrolesystemen voor de agro-food sector. Wij zijn toegewijd aan het leveren van de beste oplossingen voor onze klanten en streven altijd naar uitmuntendheid in alles wat we doen.

Neem gerust contact met ons op om te zien hoe wij uw bedrijf kunnen helpen met uw specifieke vereisten op het gebied van fijnmechanica, elektronica, optica, en machinevisie. Wij staan altijd klaar om uw uitdagingen aan te gaan en te werken aan de beste oplossingen voor uw specifieke behoeften.